Thursday, August 25, 2011

Mighty_Eagle Angry Birds Hack - iPhone 4


haaa... mai rapat2 skit.. news utk Angry Birds Season k.. sempena penyeri Hari Raya korg tahun ni, ak dedah tips mcmane nk hack Mighty Eagle utk korg mudah main, tanpa bayar pd itunes sbyk $0.99.. caranya..

1.pegi ke > app Cydia..
2.Add source : http://cydia.51ipa.com (abaikan bahasa cina, ni sources dr cina)
3. pegi pd> source..

4. Click the angry birds 1.5.3 patch (tulisan cina 'patch' tu)

5. download & install it..

6. ok leh open angry birds app..


Tahniah.. anda berjaya membebaskan Mighty Eagle.. enjoisss...


Wednesday, August 24, 2011

Batman vs Gotham_Villains

ak tau ramai yg minat Batman.. 1939 ia muncul dan terus naik menjadi fenomena.. Alter ego Bruce Wayne telah memenangi hati rakyat dengan wajah misteri dan menakutkan, tetapi juga dengan tindakan heroik.. populariti beliau berkembang juga di kalangan pereka yang cuba untuk menggambarkan beliau dan penjahat bahawa Dark Knight dalam lukisan kelihatan sangat marveloss, ganass dan machoss..































Tuesday, August 23, 2011

Batu_Star


kita kenal Alain Robert, 'spider-man' berasal dr France yg penah manjat menara KLCC suatu tika dulu.. byk dh selepas tu menara yg tumbuh bak cendawan lepas hujan mcm Taipei 101, Burj Khalifa dia penah manjat.. tp kali ni ak nk citer hal org lain lak.. dia ialah Alex Hannold..

persamaan depa sama, manjat x guna peralatan keselamatan.. kamikaze manjat guna sematam-mata kudrat 4 kerat yakni tangan, kaki dan kecekapan minda.. hati mau kering buat hal mcm ni.. Alex ni suka manjat bukit².. curam² tebing tinggi yg sedia ada di muka bumi.. di sini la kepuasan dan mencabar fizikal semasa menjalani aktiviti masa lapang bg Alex..

klu tgk gaya manjat Alex ni, teringat masa sedutan dr filem M:I-2 lakonan Tom Cruise.. manjat mcm ni nmpk macho tp sendiri mau ingat, salah langkah.. padah jawabnya.. tp ni la namanya kepuasan aneh yg jarang ada pd manusia lain.. hanya dia yg tahu nikmat menikmati manjat ni.. sambil mendekati alam semulajadi dan dugaan yg hadir..


Friday, August 19, 2011

Gee_Gee_Geli...

haha.. lawak kali ni yg aku nk bawa, mmg layan la.. kenal SNSD aka Girls Generation.. kump K-pop wanita korea yg super cute, super beautiful.. aku minat kump ni.. lagu Gee adalah kesukaan aku.. aku penah cuba nk menari mcm depa.. tu pun dpt skit2 je bunga tarian depa, haha.. yg aku nk tunjuk kali.. bygkan.. bygkan lagu ni ditarikan oleh geng bapak2 budak.. haha.. yg dahi jendul, yg purut boroi, yg rambut kepala mcm ada x ada, mcm2 lagi la.. yg bestnya, tarian yg ditarikan tu.. x lari jauh pun dr yg asal.. maintain baek punya.. korg lihat la sendiri.. layan wooo.. haha..


Versi asal.. super cute...

yg bawah ni versi.. super ????...


Sunday, August 14, 2011

Linesman takes a_tumble

masih ingat Rivaldo, ngan Klinsmann.. ahh tu x penting, ni ada diver terbaek nya, bukannya player, tp linesman..

hal ni berlaku sewaktu friendly Man Utd vs MLS All-Star baru² ni.. ref terbabit, Corey Rockwell melakon babak tu ngan sporting skali.. chill....

Thursday, August 11, 2011

回家的诱惑_Hui Jia De You Huo_Temptation of Wife




Why must i meet you, why did you hurt me
I gave you my everything, why did you make me cry
I’ll give you back the same amount of hurt that you gave me
Do not call me a bad woman
I can’t forgive

The cruel bond of love
I cannot stop its not the way
Regret that comes at the end of love
Finally leaves,but not hatred

You don’t have to beg to love to me
I did not mind leaving the cold, dark eyes
The place that attracted my mind
I’ll be another temptation

This type of suffocating love
I want to take revenge

Why must i meet you,why did you hurt me
I gave you my everything,why did you make me cry
I’ve forgiven you, are you able to laugh again/I can laugh again
Do not call me a bad woman
I can’t forgive

This type of suffocating love
I want to take revenge

Why is it me, not you? Why don’t you know that i’m not going?
I gave you my everything,why did you make me cry
I’ll give you back the same amount of hurt that you gave me
Do not call me a bad woman
I can’t forgive

Woo- — —
I gave you my everything,why did you make me cry
I’ll give you back the same amount of hurt that you gave me
Do not call me a bad woman
I can’t forgive

Love hurts so much