Friday, October 28, 2011

M:I-Ghost_protocol




yeaahhh.. filem favoret aku udah mari.. dan semestinya, Tom Cruise my favoret too.. hehe..

kali ni francais Mission Impossible kembali ngan jalan cerita yg teruja dan penuh aksi.. walaupun dah lali ngan US & Russia punya isu.. dari citer pasal kuasa Nuklear, perlumbaan ke bulan, dengan perang dingin nya.. tapi citer ni tak lapuk dan masih relevan lagi utk digarap dalam filem.. even, Transformers : Dark of the moon pun ada elemen ni..

Ghost Protocol.. perrgghhh dengar tajuk jer dah gempak bagi aku.. last aku dengar perkataan ni masa dulu, masa zaman bujang main game PC - Splinter Cell..


dan aku nampak, gajet apple - Iphone 4 beraksi di situ.. huu.. cool : )

BMW i8 Concept, Burj Khalifa, Kremlin boomed, Iphone 4 : )

layan trailer teaser dari Youtube dan Yahoo.. exclusively..



No comments: