Monday, January 30, 2012

Darth_Vader & Disneyland

yeah, kota Disneyland adalah tempat yang menarik yang rasa kita nak kunjungi.. apapun, kemampuan kita untuk ke sana amat terbatas.. lagi pun, kalau mampu baiklah buat dahulu rukun islam yang ke-5 iaitu menunaikan haji terlebih dahulu.. lebih afdal.. lebih mulia tempatnya di sisi Allah.. lepas tu nak pegi mana pun, pegi lah.. ke lubang cacing pun orang dh tak heran dah pas tu..

berbalik pada tajuk asal kita.. darth vader ke Disneyland?.. haha.. aku tengok video mula2 pun dah leh senyum, pastu gelak sorang.. karektor gelap dalam filem francais Star Wars ni amat mendalam dalam jiwa kau sebagai pengemar filem sci-fi.. my favourite.. Darth Vader.. dia jahat, dia cool beb..

No comments: