Monday, January 30, 2012

Denda naik koc wanita

kat malaysia, Komuter 'pink' adalah untuk wanita.. jadi kaum adam dinasihatkan jangan menggunakan koc tersebut.. jikalau guna juga, macamane?.. setakat ni, yang aku nampak.. wanita Malaysia mempraktikkan lagi budaya timur dengan hanya mampu melihat atas bawah dan biarkan saja.. mereka tiada rasa ingin bertindak atau rasa terancam dengan situasi macam gitu..lagi2 kalau yang naik tu, muka dia ala2 SRK, Hrithik, mahupun Johnny Lever pun jadilah.. depa lagi suka sambil control ayu.. haha..

namun suasana berbeza di india, pendekatan dan caranya amat berlainan skali.. kalau naik, alamatnya makan penampar la kome lelaki.. memang tak kasi can punya.. mendapat peluang menampar bukan selalunya dapat.. jadi ini amat dinantikan wanita india sana.. check it out..



jadi bagaimana.. mahukah wanita Malaysia lakukan benda yang sama?.. bila lagi kome nak praktikkan training karate, silat ngan Taekwando korang?.. renung-renungkan selamat beramal..

p/s: tapikan aku masih tak puas hati gak.. dah ada koc wanita apsal yg wanita ada gak naik koc lain.. menyempit gak dalam koc biasa dengan lelaki.. tensen beb.. depa punya tak leh naik, yg ada untuk laki ni.. depa pun ikut berebut sama.. not fair, aauuuwww...

No comments: