Thursday, December 11, 2008

..::No. 7::..

hehehe.. apo kabo smua kat luar sana.. hohoho bertemu kita kali ini skali lagi ngan izin Ilahi.. lama gak aku x post kali ni.. al-maklum la.. sibuk skit.. permulaan kali ni, aku ceduk dr Blog RJUNA kwn aku, isu tag skali lagi aku ketengahkan.. kali ni, no.7 jd isu nya.. ngahahaha.. ok gak tu.. since no umah kampung aku no.7.. jd ia amat bererti juga utk aku dedikasikan no ni pd kg aku.. ngahahaha:cool:

1. 7 ciri wanita/lelaki idaman anda

a. cantek (dr mata pandangan aku)
b. manja (dgn aku aje, hihihi..)
c. easy going (flexible n sempoi..)
d. klu boleh, dia ada taste pelik² skit.. leh kongsi sama..
e. berdikari n tegas pd masa² nya..
f. mempunyai sifat keibuan..
g. sorg yg beriman n bertakwa pd Nya..

2. 7 wanita/lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup (huh.. susah nk jwb ni, hahaha..)

a. awek jiran sbelah umah masa aku umur 8 thn..
b. awek kelas lain masa tahun 2. (2 Biru)
c. kwn sekelas masa aku darjah 3 (3 kuning..)
d. anak jiran satu blok masa aku transfer ke Johor thn 1997, budak kelas lain jugak..
e. dulu minat gak kat Britney Spears..
f. Maya Karin
g. Song Hye Kyo [masa drama FuLL houSE, suka tol jenis mcm ni..]

3. 7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati

a. Risau
b. Blur
c. Jantung aku ntah la berapa kali berdetup detap
d. seram la plak
e. mcm x cukup darah pun ada
f. gabra
g. goyang beb.. rasa mcm ada buat salah je nanti..

4. 7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda

a. Paris
b. Tokyo
c. Pulau Redang
d. Pulau Saeporna (tol ke ejaan aku?..)
e. Bali
f. Stadium Manchester United, Old Trafford sana..
g. gi menunaikan Umrah or Haji sesama..

5. 7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan kepada pasangan anda

a. Cincin bertakhta berlian
b. bunga ikut kesukaan dia..
c. Rumah dua tingkat
d. Hanset ikut pilihan hati dia..
e. Nissan Fairlady
f. hmm....
g. huh.. aku x tau dah.. aku bukan kaya pun.. hihihi..

6. 7 tajuk lagu yang akan anda dedicate untuk pasangan anda

a. Ungu - Cinta dalam hati
b. BAU - Warkah
c. Hujan - Bila aku sudah tiada
d. AXL's - Akulah kekasih mu
e. exists - Langkah Seiringan
f. KRU - untuk mu
g. Ungu - Tercipta untuk ku

hohoho.. abis pun aku jwb.. bukan main susah aku nk pikir.. ada la satu dua jwb tu main bedal je la.. ada tu mmg aku serius memikirkan jwpan dia sbb mmg beri makna pd aku... huh, mmg trill la jwb soalan mcm ni.. nk 7 jwpan.. pd bro RJUNA, tag mu aku berjwb dah.. hehehe..

No comments: