Sunday, November 23, 2008

::PURE::

ok geng.. aku nk cite skit game.. especially PC.. terlebih dulu aku nk cite game yg aku rasa nk kongsi sama ngan korg.. yg rasa best n patut korg try main.. mana tau korg pun minat.. sblm tu credit aku beri pd man3k yg sebenarnya perkenalkan game ni kat blog dia.. huu.. dont judge thing by cover.. hehehe.. tol la.. ku pikirkan mcm hampeh, rupanya game ni layan woo..

agak jarang la game PC ketengahkan game ekstrim freestyle kan, klu ada pun skateboard la yg aku penah nampak tp x main, hihihi.. game PURE ni agak layan gak la.. sbenarnya, aku kempunan nk main game yg berbentuk genre motocross yg merentas desa, lompat sana sini ngan penuh aksi.. rupa nya game ada benda ni smua, kecuali dia 4 tayar...

PURE mengetengahkan jenis moto ATV yg bertayar 4.. memula aku rasa kekok gak main game ni.. yer la, mana la aku penah terbayang moto bertayar 4 kat malaysia ni.. kecuali org puteh jer layan menatang ni.. lelama huh, naik gian gak main.. sbb track dia mmg layan.. seperti yg aku tercari cari slama ni.. track yg ekstrim, penuh ngan elemen desa n bukit² utk kita lompat sambil buat aksi yg boleh kita ternganga mulut dibuatnya.. ada 3 kategori perlawanan yg disediakan dlm game ni.. Race (berlumba), Sprint (track yg simple n need speed), Freestyle (action time.. masa utk kawabangga..)

ok geng, pd sesapa yg rasa nk alami sesuatu yg baru n happening.. game ni rasanya boleh korg main.. hmm.. kelemahan game ni, rasanya mcm man3k ckp gak.. loading.. take time la jugak.. tp grafik pd sapa yg guna GC power.. mmg korg layan ngan grafik yg mmg melecun la...

1 comment:

Anonymous said...

ATV ada kat malaysia ni, cuma ia takdelah xtrim mcm ni, buat kegunaan pelancong nak merentas desa jer