Tuesday, January 26, 2010

PRANK : beckham kena raba.. kat anu dia..

hahaha.. gelak aku bila tgk clip ni.. antara plyr yg aku minat satu masa dulu.. sehinggakan disebabkan dia la.. aku adalah fan Manchester United skng.. dan disebabkan dia la aku fan England skng.. tu la dia David Beckham.. tp skng idak dh minat dia.. sbb kurang dedah sgt game yg dia bersama dgn pasukan yg agak asing bg aku selain Manchester United..

pasal dia dia, minyak rambut pun aku pakai Bylcrem.. pasal dia, klu main bola.. 'bend it like Beckham..' sanggup berebut tuh, hanya smata bila ada freekick.. aku pun nk amik tendangan tu sama.. nk buat bola tu melencong tuju pada penjuru tiang gol.. perrrgghh.. pas tu nak main pun, aku nk main belah kanan.. sbb setiap gerakan n cara permainan dia swaktu kat MU.. aku hafal n try buat masa dlm permainan sebenar.. huu.. try pass like him.. try to cross like him.. haha..

ok balik pada tajuk di atas.. kepulangan Beck ke AC Milan bebaru ni dikatakan agak menarik.. seorang wanita telah merancang untuk meraba kemaluan dia.. apa jadi?.. korg layan la clip ni..


2 comments:

atoy said...

backem sucks...eric cantona n lampard cool

r i J a L said...

hehehe.. stiap org ada taste masing².. hahaha..