Saturday, January 9, 2010

2010 & filemnya..

ane haseyo.. hehehe.. berbahasa korea plak aku.. di tahun baru ni, aku x tau nk tulis apa kat blog aku ni.. serba x mengena je bila rasa nk menulis.. jd, bg x menghampakan diri aku sendiri n juga kwn² di luar sana.. aku tulis la skit satu cite yg biasa akan dilakukan oleh blogger bila x de idea yg biasa digunakan.. iaitu, cite filem apa nk tgk, cite kwn² ku & cite pasal kuarga ku @ keje ku..


hehehe.. thn ni, klu diikutkan jadual waktu wajib tayang filem² utk 2010.. x byk sgt yg menariknya.. x mcm 2009, berderet filem yg bernafsu tinggi utk ditontoni.. cuma beberapa kerat je yg buat mata aku terjeling utk melihatnya utk thn ni.. antara, iaitu Ironman 2, Wolfman, Alice in Wonderland & Semp-It (what da hell?..)


kenapa mesti Semp-It?.. hahaha.. sbb aku juga mat moto.. wannabe mat rempit.. hahaha.. cite dia aku tgk da making pun dh lawak.. aksi rempit, tp lawak.. kan best tu.. nanti korg tgk trailer dia mcmane.. pas tu Ironman, da sekuel.. x yah cite pun korg leh bygkan sendiri.. then, Alice da Wonderland.. huhu.. cite omputih kanak² yg paling terkesan dlm hidup aku pd waktu diri bergelar kanak².. arnab bercakap, rumah yg banyak pintu, ulat bulu isap candu, Queen yg cukup aaaa.. apa aku nk kata.. benci la senang, hahaha... dan lagi, ia di produse oleh Disney's Picture.. that it's..


ok geng.. korg leh layan trailer yg aku letak kat bawa ni.. tgk skit, mana tau ada rasa nk tgk ke.. x nk tgk pun ok jugak.. hahaha..







2 comments:

Rjuna said...

Saya pilih Adnan Sempit dan IronMan 2

alice in wonderland..tak minat haha

*Task utk blog ini
nanti buat review henpon barumu itu hehe

r i J a L said...

waa.. ada request kah.. hihi..

akan dibawa ketengah akan usul itu ya tuan hamba..

tungguuuuuu...

P/S: wei.. alice tu best woo.. ko tak tgk lagi wonderland dia mcmane..