Tuesday, November 22, 2011

budak 11tahun bersama Audi_R8

tahukan Audi_R8.. ala yang dok heboh sorang artis tu katanya dia dapat hantaran keter ni.. ada aku kisah.. perkahwinan RM15juta gitu.. memang dapat la keter macam tu jer.. aiihh sejak bila jadi ruang gosip plak..

kenalkan budak 11tahun ni.. nama tak diketahui.. namun dia dengan selamba test drive R8 di padang rumput.. pada pengamatan aku, yang tangkap video ni macam ayah dia.. padang rumput yang luas tu macam kat belakang rumah agam yang besar gitu.. nak save bunga tayar, buat la atas rumput, pastu ko nak spin berapa kali pun tak apa.. tayar tak jejas mana pun.. haha.. impress..

No comments: