Tuesday, September 8, 2009

Kotak Band - Masih Cinta

salam pd di luar sana.. berjumpa kita dgn izinNya.. alhamdullillah, dh masuk ramadhan ke 19 tuk mlm ni.. apa kabar korg smua.. maaf ku hulurkan andai terasa lama aku x menulis kali ni.. hehehe.. alasan mcm biasa, kemalasan.. sungguhpun tu adalah alasan paling utama.. tp ketandusan idea n mood berkarya kureng pun adalah penyumbang utama..

wokeh, kali ni aku nk highlight kan satu lagu dr seberang yg best gak la bg aku.. band yg dianggota oleh 2 gadis dan 2 teruna mengelarkan diri mereka sbg KOTAK(alahai nama..).. vokalis dia pulak yg ditaruhkan ialah si gadis.. yeah, korg search la kat uncle google perihal band dr Indonesia klu nk tau lebih lanjut yer.. wokeh, layan la lagu dr mereka bertajuk 'masih cinta'..




Tik tik tik.. waktu berdetik
Tak mungkin bisa ku hentikan
Mau mu jadi mau ku
Pahit pun itu ku tersenyum

Kamu.. tak tahu, rasanya.. hati ku
Saat berhadapan kamu..

Tik tik tik.. air mata ku
Biar terjatuh dalam hati
Mau ku tak penting lagi
Biar ku buat bahagia mu

Kamu.. tak tahu, rasanya.. hati ku
Saat berhadapan kamu..

Kamu.. tak bisa, bayangkan rasanya
Jadi diri ku yang masih cinta

Kamu.. tak tahu, hancurnya.. hati ku
Saat berhadapan kamu..

Kamu.. tak bisa, bayangkan.. rasanya
Jadi diri ku yang masih cinta..

2 comments:

rockstar.atoy said...

apek kau ni ketegori baik kahwin la.. layan jiwang jer boring gak doh...

r i J a L said...

hehehe.. siot je ko yer perli aku.. mementang la ko dh kawin yer yob.. teman disuruhnya kawin..

relak bro.. sampai seru nant, kawin la aku.. dont be wory..