Saturday, November 15, 2008

Akaun Friendster aku...

arini.. aku try la pepagi bukak akaun Friendster aku.. akaun aku ok.. cuma yg ralat jer pepagi tuh.. abih smua list kwn² aku dia ter'delete'.. buat pengetahuan korg, 2 3 hari nih, FS ada la buat maintanance depa.. jd mgkn ni la kesan sampingan dia.. yg aku hangin ni, mcm aku sorg jer yg kena simptom mcm ni.. yg ada, 5 jer kwn dia tinggalkan kat aku nih.. alamakatak.. jenuh la nk add sorg² balik smula.. pas tu, aku nk add smula kwn² satu kepayahan pulak yg dtg.. rata-rata ramai mintak emel or last name utk verify add tu... aduh leceh tol la.. mana la aku nk tau korg letak emel or last name korg apa.. lepas sorg, lepas tu sorg.. aduh leceh la klu smua buat benda yg sama minta emel n nama.. aku bukan tau pun, aku malas dah nk buat..

korang pun satu.. hmm.. ada hikmah la FS jd mcm nih.. leh la aku nk tulis pepagi mcm nih.. ada bahan aku nk tulis.. dah ada akaun FS tu, klu nk buat Private tu buat la kan.. tp yg nk buat option gi mintak emel n lastname tuh apa pasal.. kan susah aku nk add korg.. bukan smua emel or last name korg aku tau pun.. lain² yg korg letak.. benda yg aku x tau.. dah nama FRIENDster.. tp bila nk friend, letak barrier halangan kat situ.. nk kwn mcmane.. letak private jer udah la kot yer x nk kasi org tgk akaun pun.. aku nk add pun susah, last²... aarrggghh persetan sama dia.. korg add la aku smula.. yg x nk add pun x pe la.. janji org penting aku jer yg aku cari.. sory la geng klu ayat aku ni terasakan korg... tp sekadar luahan perasaan jer.... tp klu ikutkan, suka hati mak bapak korg la kan nk letak option mcm tu kan.. mesti korg ada alasan tersendiri mengapa, kenapa, di mana, bagaimana, apakah dan so on korg nk option mcm tuh kena ada.. aku nk bising² buat apa kan.. hmmm...

pd geng kat luar sana.. sory la.. bukan aku nk delete korg.. FS yg buat hal.. aku dah cuba add korg, tp masalah emel n last name korg yg jd penghalang.. sudi² la add aku smula yek.. sebarang kesulitan amat dikesali.. pandu cermat, jiwa selamat.. akhir kata dr aku.. maju la sukan utk negara..

P/S: sesapa rasa yg baru nk kenal aku, leh la add aku.. xevolu7ionx@yahoo.com

No comments: