Monday, November 10, 2008

haaahhh...

utk kali kedua ini, aku cuba pikir apa la aku nk tulis ni.. blur gak.. idea tu mcm ada.. tp tu la.. aku ikut jer la hujung jari aku ni nk taip apa.. sambil dia menari nari.. hehehe.. ayat.....

selepas post pertama aku aritu, aku cuba mendptkan maklum balas dr kwn aku, RJUNA n beberapa kwn lagi.. maklum balas depa agar baik.. aku pun suka.. antaranya man3k n ejoy.. man3k biar aku perkenalkan dia sbgi kwn cyber aku.. kami x penah bertemu.. kami saling x kenal diri masing2.. aku kenal dia ni, masa satu forum yg komuniti dia agak ramai gak pengunjungnya.. klu aku sebut mesti ada yg tau.. JIWANG, dr nama je mesti org syak pd satu benda.. pd hakikatnya, itu adalah hanya nama semata-mata.. pd yg nk tau dan belum tau apa tu JIWANG.. klik la link kat sbelah nun utk tau lebih jauh.. dan tag paling famous kat sana. 'sharing is caring..' yeah babe.. hihihi.. yg 2nd one kwn aku, ejoy.. ada gak aku minta pandangan dia.. dia ni sama mcm RJUNA gak.. kwn aku dr zmn Sek Men Teknik lagi.. dia salah seorg lagi kwn paling rapat ngan aku slain RJUNA.. bg aku, dua kwn aku ni mmg something n sempoi.. dr buah pikiran mereka berdua, aku dpt idea n ilmu jugak bab blog ni.. pandangan depa berdua ni amat aku hargai.. thanks bro..

P/S: sambil² klu korg free, lawat la jugak blog member aku dua tu.. link dia ada kat sebelah nun..

1 comment:

Anonymous said...

Baru aku perasan bila ko update entry baru dia muncul kat ym, cth

Id yahoo ko
Blog haaahhh...

hasil kolaborasi mybloglog(anak sykt yahoo)