Saturday, January 10, 2009

::Bentley's United::

selepas sehari kemalangan, C Ronaldo dtg ke pusat latihan MU arini ngan kete lain dr koleksi kete yg dia ada.. tau la gaji dia tinggi kan, leh suka² dia jer tukar kete stiap hari pegi padang latihan.. aritu dia kemalangan ngan kete Ferrari yg baru 2 hari je kunci di tangan dia.. senang² je dia kasi eksiden berdekatan area Manchester Airport masa on the way gi latihan.. yg best, dia bawa kete laju tu tanpa sebarang kecederaan selepas kemalangan.. mmg power la safety kete Ferrari ni, Ronaldo kuar ngan selamat dr kete tu ngan tumpang kete Van der Sar yg kebetulan menyusul dr belakang.. kete Ferrari nya tu ditinggal mcm tu jer.. hahaha.. Ronaldo disahkan boleh meneruskan latihan n bermain pd perlawanan penting bertemu ngan Chelsea di laman sendiri nanti..

kete yg Ronaldo tumpang aritu jenis Bentley.. kete ni agak mewah dan tentu lah harga dia mahal giler.. yg menariknya, kete ni Ronaldo pun ada beli gak cuma aritu dia x pakai jer.. slain tu, teammate Ronaldo mcm Berbatov, Evra, Tevez, Giggs, malah VDS sendiri memiliki kete Bentley nih.. apa nk kata, duit di hujung jari.. gaji main puluh ribu pound per minggu..


Ronaldo sehari lepas eksiden, ada org tangkap gmbr dia. leh plak main lidah ngan wartawan..


Plyr MU yg lain ngan Bentley diorg sendiri. slain tu kete Ferrari yg write-off oleh Ronaldo.

2 comments:

Anonymous said...

haha kerat lidah tu kang ronaldo, lawak plak dia buat camtu haha

memang mahal bentley nih, tak silap raja-raja kita je pakai ni

r i J a L said...

yeah betul tuh.. aku penah tgk Sultan Selangor ada pakai satu kete nih..