Tuesday, January 13, 2009

::Setan Merah::

Sweet victory mlm isnin aritu bilamana MU membenam Chelsea 3-0 di laman sendiri.. all MU's player all out of form that night.. mmg best la mlm tu tgk plyr like Giggs, Rooney dan lelain main.. plyr dr asia, Park Ji Sung juga x menghampakan.. ke hulu ke hilir dia kat atas padang.. dia pasang tong oksigen ke kat dada dia? hahaha.. klu ikut mlm tu, Ronaldo leh claim 2 gol peribadi dia.. tp disebabkan referee disallowed goal dia.. apapun, dia superb mlm tu..

mgkn ramai yg beranggapan kenapa Giggs, fergie letakkan dia ditengah sungguh pun ada Carrick, Anderson n otai Scholes mlm tu kat Bench.. apapun, congakkan Fergie menjadi mlm tu bila pair kan Giggs n Fletcher.. cukup utuh n padu MU mlm tu di jentera tgh.. kemenangan ni lebih bermakna tika Rafa Benitez ntah kena sampuk apa, serang Fergie ngan keluarkan statement ntahapapantah.. Rafa, ko sesungguhnya baru je merasa di atas.. ko dh hot n nervous dh.. x pa, ko relak jer.. x lama ko kat atas tu..

yaaaaaaa... dusshhhh.. amik ko Rafa?!!....

nk utk yg terakhir.. tahniah pd Cristiano Ronaldo.. FIFA World Player 2008..



3 comments:

Anonymous said...

Haha mana ko dapat neville tumbuk rafa tuh, buat sendiri ka haha

Yg ronaldo tuh apa rasa dia kalau dia pilih real madrid, sure rasa dah tak sedap dapat award tuh

r i J a L said...

haha.. aku amik kat jwg.. ada org kasi link dia.. org lain yg buat tuh.. aku x power la buat gif mcm tuh..

klu la dia kat Real skng, x de makna nyer kan.. lebih bererti dia kat United skng.. the next Legend..

Anonymous said...

heehehe...
ko pun gne istilah setan merah cm aku...
hahahaha...
kte mmg kreatif...
dtg a blg aku..
kdg2 ak buat crite psl setan merah gk...
hahahahahaha..