Saturday, April 25, 2009

Rjuna Tag aku


haa.. untuk post kali ni.. aku nk balas soalan² yg ditujukan utk aku dr sahabat aku, Rjuna.. soalan kali agak mencabar.. jd aku nk try jwb sesempoi mungkin.. hehehe.. 1st soalan..


1. Anda rasa anda HOT?



hahaha.. anda rasa anda HOT?.. Hot.fm pun jarang² aku dgr.. mcmane nk kata aku ni hot.. hehehe.. aku ni biasa² jer orangnya.. x de la seHOT mana..

2.Letak gambar kegemaran anda




3. Kenapa anda suka gambar ini?



setelah melalui proses pemilihan dan peringkat salingan.. para juri berpendapat.. gmbr ni berjaya menarik perhatian mata aku.. hahaha.. aku x reti nk letak gmbr apa.. tp bila tertengok gmbr ni.. aku rasa best la plak..


4.Bila kali terakhir makan pizza?



hhhmmmm... yg aku ingat kali terakhir aku mkn pizza masa aku makan sesorang kat temp aku.. masa tu ntah apa ke benda.. buang tabiat kot.. aku leh kata.. jom mkn pizza hut sorg² tgk.. lepas shopping skit barang.. aku leh singgah ngan slamba masuk kedai pizza tu.. sblm tu aku tanya ada x table utk makan sorg.. pelayan tu ngan mesra kata ada.. huu mmg class la.. ingatkan org solo mcm aku ni x de org nk layan bila mkn temp mcm tu.. yer la.. tempat mcm ni slalu jd tumpuan utk makan ramai².. mesti dia nk save table utk customer yg ramai bilangan dia.. tp dia kata ok jer.. dia kasi table yg kerusi 4 org.. huuu.. terharu la jap.. pas tu apa lagi.. order la..


5.Apa yang anda buat selain selesaikan tag ni?



pegi mandi kot.. aku lom mandi lagi ni di awal pagi nih.. mengarang ni pun lepas aku baru bgn tdo.. lom gosok gigi pun.. hahaha


6.Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dengan panggilan apa?



selalunya la.. org panggil aku ngan panggilan Apek.. tempat keje org panggil Rul.. x sbenarnya x berapa nk kisah panggilan nama ni.. Apek pun ok.. Khairul pun ok.. Rijal pun ok.. janji jgn nama yg x sedap didengar di telinga aku ni.. klu rasa nk kena buang daerah.. klu rasa nombor korg kat henset aku ni nk kena delete.. try la panggil nama pelik².. hahaha...


7. Soalan dari diri sendiri= Apa yang paling anda benci dalam dunia nih?



apa yek.. apa yg Rjuna tulis tu pun antara yg aku nk kata.. hehehe.. aku tambah skit.. rasa dipermainkan pun aku x leh terima gak.. aku ni jenis memula mmg kasi org tgk aku ni mcm senang nk kena main.. pdhal sbenarnya aku analisis tindakan org tu.. tgk nilai n gaya org tu.. leh pakai ke tak.. dlm dia dok pikir ingat umpan dia dh kena pasal aku kena main.. dlm masa yg sama pas tu aku buat x heran dh.. split second aku akan bertukar jd org lain.. hahaha..


8. Sebarkan Tag ni pada 6 orang kawan anda



nk tag ejoy ngan rjuna dh x leh.. aku nk tag sapa?.. sesapa jer la kot yg tersinggah ke blog aku ni.. klu rasa tepu idea nk tulis blog korg tuh.. leh la guna soalan² yg ada ni.. copy n paste pas tu buat entry baru dlm blog korg.. idea tu.. slmt menjawab..


Mr Rjuna.. aku dh jwb dh tag dr ko.. hahaha.. jawab ngan keadaan slamba jer..



4 comments:

Ejoy said...

Mmg gambar tu menarik utk dilihat hahahah siap posing lagi tu kawan ko yg belah kanan sekali ahaks....

p/s: klu ada owek panggil ko sayang camne??? ahaks.. kena delete no phone ke? hehehhe

r i J a L said...

sayang??.. tu dh kira lain bro.. tu awek.. kes terpencil.. mana leh kaitkan dlm hal ni..

klu dia dh panggil aku syg.. sapa yg x nk kan awek panggil kita mcm tu.. hahaha..

Cion said...

Kat soalan nombor 7 tu.. cara hang sama mcm cara aku..hehehe."Org buat baik patutnya dibalas baik la kan?". cara ni sebnearnya bleh kenal la org yg kita baru kenal tuh ok ke x...hehehe

r i J a L said...

yup.. tol tu Cion..

tp baru² aku mcm biarkan juga 'mempermainkan' aku tu kena pd diri aku.. dr sorg awek.. aku sedar akan benda ni.. tp aku layan gak awek ni ..

pdhal aku tau dia mcm x jujur.. mgkn sbb syg.. apapun, benda ni aku mula dh elak akan satu perkara yg baru terjadi.. ahhh.. FIGHTING!!..