Sunday, February 1, 2009

::dinding kertas::

ok geng di luar n dalam sana, hehehe.. kali ni aku nk kongsi ngan korang satu yg aku suka kumpul dr surf internet, wallpaper.. aku ni ada simptom di mana aku suka mengumpul gmbr² yg sedap mata aku memandang.. mcm biasa, smua nya yg terbaik dr ladang.. hehehe.. korang sendiri leh copy n paste dlm komputer korg n set sendiri gmbr tu jd background desktop korg..











p/s: credit pd mereka yg punya idea n kreativiti yg tinggi shingga terhasil wallpaper class mcm ni.. ucapan terima kasih dr aku, hehehe..

5 comments:

Anonymous said...

Kertas Dinding yang BAIK PUNYER takde ke bro

u know what i means wakakaka

r i J a L said...

woo... encik mau kah?...

ngahaha..

ala, klu apa yg ko nk tu.. x yah aku carikan pun x pe.. ko sendiri mmg leh cari.. u know what i mean.. ngehihihi..

semesti hanya yg terbaik dr ladang..

Ejoy said...

hanya terbaik dari ladang??? macam lain je bunyinya... any way aku plg suka pic yg no 2 tu... nampak tenang je mata memandang

Unknown said...

ana pn punya minat yg sama macam anta...suka mengumpul wallpaper yang cute2 lebih2 lagi yg bercirikan keindahan alam..membuatkan diri mengucapkan alhamdulillah dengan apa yang di anugerahkan...

r i J a L said...

ramai leh kata minat kumpul wallpaper ni.. ikut taste masing² gak.. welcome in da house..