Wednesday, June 3, 2009

..Revenge of da Fallen..





yeah.. kali ni aku nk tulis berkenaan satu filem yg bakal release x lama lagi.. Transformers : Revenge of the Fallen.. filem yg bg aku must see this year.. hehehe.. bebaru ni aku baru jer nonton filem Terminator Salvation.. filem tu pun agak best.. tp aku menunggu buah tangan dr Michael Bay ni mcmane skalipun.. filem yg pertama pun dh buat aku teruja.. ngan filem kedua ni, aku harap ia x menghampakan la..



siri kali ni bersambung ngan kedatangan semula geng jahat utk menyambung n memperkuatkan kembali perjuangan diorg, Decepticon.. kembali hidup smula Megatron pasti sesuatu yg dinantkan para pengikut filem ni.. jahat nya dia.. ego nya dia.. bengis nya dia.. apa jer la.. tu la Megatron yg kita nk tgk nant.. selain tu, klu kita tgk trailer filem ni.. terdapat beberapa rekrut baru sampai utk bantu melicinkan lagi niat jahat Megatron.. huu.. best best.. korg tgk la trailer dia nant

dlm trailer tu gak.. mcm nk rahsiakan je sapa geng baru Optimus Prime.. anggota baru mcm dirahsiakan pd penonton bg mainkan nahu kita utk tgk filem ni.. hahaha.. ayat.. mcm biasa kita leh tgk BumbleBee ngan tuan dia.. dan lagi.. aaahhh.. x yah ckp byk.. nant kita smua gi nonton la sendiri k..



haa.. yg kat atas ni.. baju yg aku baru beli kt stesen mesra petronas.. hehehe.. masa kat tempat keje.. ada cikgu tu, kwn aku.. dia kata udah ada iklan jual mechandise barang filem Transformers yg baru ni.. huu.. aku dgr bunyi mcm best jer.. tp terpikir la, dr petronas.. mesti branded nyer.. tgk jer la baju minyak Syntium yg gempak tu kan.. aku pun teringin gak nk beli.. tp mahal nak mampus.. bujet mesti mahal gak dia jual nant.. aku singgah la nk beli minyak 2T moto kan..

cashier tu sapa aku, heloo.. hehe.. aku pun heloo blk kat dia.. x penah penah dia heloo arini dia heloo.. buang tebiat aku kata dlm hati aku.. time nk byr tu.. dia kata.. "abg nk beli baju transformers x?.." ahh sudah.. pas tu baru aku teringat yg kwn aku ckp tu.. bila tgk berkenan la plak.. tanya harga.. sehelai-RM9.90.. apa?.. tgk cop baju.. mmg cop rasmi baju dia ngan penerbit filem, Dreamwork n Hasbro ada kat situ.. biar betol.. plastik baju ada logo petronas.. perrrggh.. kena beli ni.. pikir klu beli kat downtown ke.. baju t-shirt kosong ngan logo je mcm ni pun, RM2+.++.. apa lagi.. aku rembat la.. dua plak tu.. hahaha.. x kasi can punya.. minat beb..



P/S: nk bubuh(embed) video trailer kat sini x leh plak.. youtube kata disable by requested.. Dreamwork x bagi kot.. hehehe.. korg cari la sendiri kat sana yer...




6 comments:

Rjuna said...

adik aku kerja part time di pump station petronas kata baju tu kena isi minyak rm30 baru leh beli rm9.90

tapi ko beli selamba jer rm9.90, aku nak beli pun macam la ada size aku, rembat jer bro selagi stok masih ada hehe

r i J a L said...

woo.. alah membeli.. menang memakai.. baju dia ni pun bukan bodo² la mil.. tulang tepi baju pn x de..

dh lama nk beli baju ada logo mcm ni.. baru skng dpt..

ekin said...

waa.. ko dh beli ni.. taleh jd ni.. nak kena pi cari gak...

r i J a L said...

aku ingatkan org keje ngan petronas leh dpt sorg satu free.. rupa nyer kena beli gak yer ekin?.. hehehe..

beli jgn x beli.. kuikui..

ekin said...

mana der beb.. dlm mimpi la nak dpt free.. kena beli gak la.. takpe duit tu msk kompeni blk.. pusing2 msk gaji ekin blk.. hehe..

r i J a L said...

hhmm.. bijak.. yer x yer gak kan..

bagus la petronas ni.. ni la dinamakan 'family planning'..

hehehe..