Sunday, June 21, 2009

..Selamat Hari Bapa



ehem.. aritu masa Hari Ibu.. aku ter miss nk post entry pasal Hari Ibu.. sorry yer mak.. anak ni terlupa nk tulis kat sini.. tp masa tu aku tetap wish pd mak aku.. suka dia.. hehehe.. dan hari ni 21 Jun diberikan sempana utk Hari Bapa lak.. Ayah.. Selamat Hari Bapa yer.. moga diberi sihat tubuh badan nya, dimurah rezeki sepanjang masa, pendek kata.. U'll the best la ayah.. ayah la yg di dunia ni org kenal sbg ayah yg paling best penah ada dlm hati ni..




dan pada kwn di luar sana, klu yg masih ada ayah or bapa or papa ke.. wish la kat depa.. jgn segan² lak.. leh plak korg wish best² pd awek korg.. tp ngan ayah sendiri ada tu malu la.. rasa pelik la nk wish la.. apa daa.. dont be like that la.. say something la.. wlupun kita anak lelaki.. they will feel something woo klu kita buat mcm tu.. buat sementara diorg masih ada.. dh x de baru terasa nk buat dh x guna.. baik buat wei..sblm terlambat..




dan pada yg ayah sudah pulang ke rahmatullah.. korg mesti teringat kat depa kan.. hhmm.. that's great.. mari kita doakan smoga roh nya dicucuri rahmat dr yg Esa.. moga diletakkan mereka bersama mereka dlm golongan beriman di sana.. sedekahkan la Al-Fatihah pd arwah.. amin.. kenangan yg terpahat ni memori jd pengubat di hati.. pahit n manis bersama ngan arwah mmg sukar nk dilupakan.. mereka antara teristimewa di hati kita..


2 comments:

Unknown said...

bersykurla anda kerana masih ada insan bergelar 'Ayah'.. hargaila dia selagi dia masih ada dunia ini..

r i J a L said...

hhmm.. sementara masih ada ni.. hargai la mereka..