Sunday, July 3, 2011

ahhh.. kerusi ajaib yg....

salam sejahtera smua.. slmt berhujung minggu.. arini aku nk share ngan kome smua di luar sana.. gelagat org jepun mengenakan spesis sesama sendiri.. haha.. aku tgk video ni dlm keadaan x sihat, hidung berair pun leh gelak.. lucu tol idea org jepun..

citer dia, di suatu tempat peranginan luncur salji kat jepun, deme mendirikan sbuah pondok khas utk menikmati suasana spa.. kan ke udah sejuk, deme nk panaskan la badan depa.. ngan keadaan bogel atau seciput tuala good morning tu.. deme pun masuk la ke pondok tu ngan rasa penuh yakin dan gumbira.. lihat la aksi mereka..





mmg lawak la.. aku suka yg last skali tu.. aksi dia lebih memberahikan dan kelakar beb.. hahaha..

No comments: