Sunday, July 24, 2011

R35 Skyline_GTR eksiden

tahukah korg, harga sebuah R35 Skyline GTR kt Malaysia?.. merujuk pd web Mudah.my - harganya likungan RM390,000 > 500,000.. huhuhu.. berjanggut la klu ak nk guna kete ni.. dan klu kat Mudah.my - harga mcm tu leh beli rumah yg selesa di sekitar kota K. ill ni..

kat sini ak nk citer keter R35 yg semahal mcm tu eksiden di jalan Ampang baru² ni.. dan sapa yg bawa keter tu?.. sorg jockey keter hotel kot.. warga Bangla.. ulang suara, warga Bangla.. haha.. dia punya naik minyak sampaikan sangguh test drive keter tu dan kesudahannya.. eksiden..

owner keter tu tidak diketahui siapa, tp konfem.. meratap abih ngan trajedi yg berlaku pd R35 dia.. sanggup ker dia nk repair lagi, bulan² ansuran keter tu nak kena bayar juga.. mana dia nk cari mamat bangla yg dh rosakkan R35 dia?.. kt Malaysia ni, lain² yg aku tahu mampu milik keter ni ialah jagoan Badminton Malaysia, Datuk Lee Chong Wei.. dia mmg syg keter tu.. ingat lagi masa 1st car dia tayang sblm dia top of da world, keter Waja.. kat mana skng ni Waja tu..

ok, lihat la gmbr² aksi selepas kejadian..

ehem.. ni gmbr hiasan.. keadaan semasa sebelum kejadian..



No comments: