Friday, July 15, 2011

Captain_America



tahun ni, hollywood meriah ngan citer filem superhero depa.. seingat ak Green Hornet, Thor, X-Men : First Class, kemudian Green Lantern.. dlm empat ni, ak minat & suka X-Men.. citer dia best & Strong.. jalan citer dia exciting dan ak rasa cukup kuat utk kita imbau kembali kisah mutant ni mula terjebak dlm kancah kekalutan dunia, x ada kecelaruan + x merapu melerek jer..


pas ni ada satu lagi superhero menyusul, Cpt. America.. aku bukan peminat komik dia pun.. tp skng kat iphone 4 ak ada game dia.. tgh layan, tu yg tergerak nk citer pasal hal ni.. nanti nak tau lebih lanjut leh la kome layan kat pawagam bila dia launch tayangan perdana dia.. July ni gak, x jauh dh.. layan dulu trailer dia..






opppss.. puss on boots.... : )

No comments: