Friday, March 20, 2009

Setan Merah : Champions League Draw


kita lupakan seketika kekalahan MU pd Liverpool.. kita beralih lak pd Champions League yg baru aje berlalu proses cabutan bg peringkat suku akhir nanti.. tempat berlangsung nya proses ni berlaku kat Nyon, Switzerland.. huu.. aku x jangka la cabutan kali ni jd mcm ni.. agak menarik utk diperkatakan tentang kedudukan pasukan yg akan bertemu antara satu dgn yg lain..


yg menarik perhatian tentulah quarter-final 3 di mana Liverpool akan bertemu Chelsea skali lagi dlm kejohanan yg sama buat kali ke brapa?... ntah.. rasa aku kali ketiga la campur yg ni.. huu... mmg trill abih la.. niat Lampard utk elak bertemu awal ngan KOP ternyata meleset.. Frank & Co. terpaksa melalui mimpi ngeri ni awal lagi dlm buruan mereka ke final.. mampukah mastermind taktikal Rafa Benitez bersaing ngan kehebatan Nujum Guus Hiddink yg berjaya menukar tuah kelab milik Roman Abramovich..


pas tu, Manchester United.. hmm.. bertemu ngan Porto dr Portugal.. Title holder 2004 bertemu ngan juga juara 2008, Manchester United.. sewaktu thn 2004, Jose Mourinho memimpin Porto menunjukkan MU jalan kluar awal.. dan kali ni, tanpa Mourinho yg baru ajer kalah ngan MU ketika ngan Inter, Porto sendiri akan bertemu ngan Red Devil.. huu.. memula bertemu ngan ex-manager.. skng ngan kelabnya sendiri..

lain-lain.. Barcelona vs ngan Bayern Munich.. Villareal vs Arsenal.. let the game begin..

Glory Glory Man United..

3 comments:

Anonymous said...

yearghh!!! go united go!!
jgn lupe esok lwn fulham 11 mlm.

r i J a L said...

wookeh... beres bro Lee..

mari kita saksikan saki baki aksi terhebat musim ni..

Anonymous said...

aiseh bro..
kalah lagi..
semuanye gare2 kad merah..

dah 2 game kad merah ni..

adoiyaiiiii..

takpe, aku still optimis MU akan champion musim ni..

ko lak?